A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вітання від депутатського корпусу Веселинівської селищної ради з Днем захисника України, Днем українського козацтва, зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2022 12:38
Кількість переглядів: 276

Шановна Веселинівська громадо!

   Щиро вітємо вас з Днем захисника України та Днем Українського козацтва, які символічно призначено на церковне свято Покрови Пресвятої Богородиці. Заступниця та покровителька завжди боронила наш народ, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.

   14 жовтня поєднує державні, родинні і духовні цінності, які символізують зв'язок поколінь та особливо шануються українцями. Справа захисту незалежності згуртувала і військових, і добровольців, і волонтерів. Цього дня ми вшановуємо тих, хто, виконуючи свій обов’язок на бойовому посту чи у мирній справі, робить внесок у справу захисту держави, всіх, хто ціною свого життя вписав в історію свої героїчні імена.

   Велика вдячність українським військовим, які щоденно, ризикуючи власним здоров’ям і життям, стоять на сторожі суверенітету України, зміцнюють її національну безпеку, захищають свою державу, свій дім і своїх близьких.

   У цей святковий день бажаємо вам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх ваших мрій і побажань, щастя, радості, добра  та  наснаги  на успішні  починання  на  користь  нашої Держави.  Нехай  єднає  нас  незгасне  світло віри і допомагає високе заступництво Пресвятої  Богородиці!

З поваго, депутатський корпус Веселинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь