A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вшанування Дня захисників та захисниць України у громаді

Дата: 14.10.2022 12:12
Кількість переглядів: 278

   В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують відданість та любов українського народу до рідної землі.

   14 жовтня – одна з таких великих дат, що поєднує в собі три свята — День українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці і День захисника України.

   Сьогодні мужність та героїзм, явлені українськими військовослужбовцями на передовій, тисячі відданих життів за Україну, потребують гідного вшанування нашим народом.

   Керівництво та трудовий колектив Веселинівської селищної ради хвилиною мовчання та покладанням квітів до Дошки пам’яті загиблих земляків-учасників російсько-української війни вшанували  всіх, хто впродовж української історії боровся за незалежність, суверенітет, свободу українців.

   Боротьба за незалежність України продовжується і зараз. У цій страшній боротьбі  наш народ і наша армія мужніє, вдосконалюється і перемагає.

   З словами привітання до присутніх звернувся секретар Веселинівської селищної ради Олександр Мизгало: «Наші воїни, захищаючи суверенітет і непорушність кордонів держави, зміцнюють віру українського народу у стабільний, гармонійний розвиток країни, надихають на плідну працю і сповнюють серця почуттям гордості. Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановленні миру та спокою на рідній землі.»

   За сумлінне виконання службових обов’язків, високий патріотизм, активну громадську позицію, сприяння Збройним Силам України у захисті державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України та з нагоди Дня захисників та захисниць України подякою Вознесенської районної військової адміністрації нагороджено: командира добровольчого формування №1 Веселинівської територіальної громади Олександра Вікторовича Романчука та командира Токарівського відділення добровольчого формування Веселинівської територіальної громади Бізякіна Олега Борисовича.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь