A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Шановні жителі та гості селища Веселинове!

Дата: 16.09.2022 09:28
Кількість переглядів: 862

   Прийміть найщиріші вітання з нагоди прекрасного свята - Дня селища Веселинове!

   18 вересня ми відзначаємо 232 річницю селищу Веселинове, його День народження.      Саме в такі миті ми відчуваємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу Батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.

   Це свято об’єднує усіх, кому дороге селище - його вулиці, будівлі, парки, храм, героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

   Усі досягнення, якими багате Веселинове, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

   Дякуємо кожному з вас, шановні веселинівці, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій Веселинового, покращення добробуту його жителів.

  Хай завжди нас об’єднує любов і небайдужість до рідного селища, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо дбати про селище заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

   У цей святковий день сердечно вітаємо всіх з Днем селища Веселинове! Від усієї душі зичимо рідному селищу динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаємо міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!

 Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше селище завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, добро та взаємна повага.

   Цього року ми не святкуємо День селища Веселинове – у нашій країні війна... Кращі сини і дочки України, а серед них і наші земляки мужньо захищають рідну землю від російського агресора ціною власного життя.

   У нас з вами попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом у рідному селищі на нашій українській квітучій землі.

Віримо в Перемогу!

Слава Україні!

Героям Слава!

Виконком селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь