Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Створено Веб-сайт safewomen.com.ua з інформацією, яка може захистити українських жінок і дітей від торгівців людьми

Дата: 21.07.2022 08:27
Кількість переглядів: 744

Інформація з safewomen.com.ua  може бути корисна як українкам, які залишились в Україні, так і тим, які знаходяться за кордоном.

На вебсайтіви можете отримати таку корисну інформацію як:

  • правила безпеки як захиститись від торгівців людьми (безпека ваших документів, правила пересування, спілкування, безпека фінансів і працевлаштування);
  • небезпечні сигнали, які свідчать, що ви потрапили у ситуацію торгівлі людьми (у вас забрали паспорт та документи, позбавили засобів зв’язку, відмовляють у наданні медичної допомоги, обмежують вашу свободу пересування, відпочинок і харчування, утримують у замкнутому приміщенні, пропонують нереалістичні умови праці та фантастичну зарплату, до вас застосовують фізичне або сексуальнее насильство, тиск, маніпуляції тощо);
  • поради що робити та куди звертатися, якщо ви потрапили у ситуацію торгівлі людьми або є свідком такої ситуації після перетину державного кордону (відсутність документів, що посвідчують вашу особу, не є перешкодою для звернення до місцевих екстрених служб, неурядових організацій або посольств України в країні, де ви зараз перебуваєте).

Також на safewomen.com.ua  є контактні дані, за якими можна звернутись до офіційних структур або спеціалізованих і перевірених громадських організацій з 28 країн, включаючиУкраїну.

На сайті розміщена інформація про Національну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії насильству за ознакою статі (1547) та гарячу лінію екстреної допомоги в усіх країнах ЄС (112).

Веб-сайт safewomen.com.ua  розроблено за ініціативиУрядової Уповноваженої з гендерноїполітики та Міністерства соціальної політики України, за підтримки проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що фінансується Урядом Канади та впроваджується Alinea International.»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь