A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Оголошення для суб’єктів господарювання!

Дата: 02.06.2022 13:26
Кількість переглядів: 920

Центр розвитку інновацій, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, Національний проєктДія.Бізнес спільно з AdvanterGroup у співпраці з Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій, Міністерством цифрової трансформації, за участі “Коаліції бізнес-спільнот за модернізацію України” та за підтримки Європейського Союзу у межах Ініціативи щодо відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту України проводять дослідження стану та потреб українського бізнесу.

За результатами аналізу даних за період повномасштабної війни, ми побачили, що реєстрація нового бізнесу вже наблизилась до 50% від довоєнного аналогічного періоду квітня 2021 року. При цьому, адаптація до війни відбувається швидше, ніж до пандемії COVID-19 - зареєструвалися на 29% більше нових бізнесів, ніж у відповідний період квітня 2020 року. Одночасно, відбуваються глобальні зміни у привабливості територій України для нового бізнесу.

Для виявлення реального стану та потреб бізнесу у нашій громаді запрошуємо долучитися до опитування представників малого та середнього бізнесу та до 03 червня 2022 року включно заповнити  анкету  за посиланням https://forms.gle/KTwT8YXtXQPsFC1o8.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь