A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Звернення до мешканців Веселинівської громади!

Дата: 24.03.2022 12:14
Кількість переглядів: 2397

Фото без описуШановні мешканці селища Веселинове, а також сіл Поділля та Миколаївка, просимо Вас за можливості не зволікати та не ігнорувати необхідність оплати за отримані комунальні послуги.

Селищна рада та комунальні підприємства розуміють усю складність ситуації у воєнний час, але разом з тим звертають Вашу увагу на те, що для безперебійного функціонування та належного надання своїх послуг КП «Веселинівський водоканал» (смт Веселинове»), КП «ККГ «Сервіс»» (с. Поділля) та КП «Злагода» (с. Миколаївка) мають вчасно виконувати свої фінансові зобов’язання перед електропостачальною компанією та своїми працівниками, а також в достатній кількості бути забезпеченими паливно-мастильними матеріалами.

Нажаль наразі дані зобов’язання під загрозою, у звязку систематичною несплатою населення за отримані послуги. Станом на 20 березня 2022 року маємо наступну картину по заборгованості населення:

  • КП «Веселинівський водоканал» (смт Веселинове) – понад 182 тис. грн. за водопостачання та понад 122 тис. грн. за вивезення твердих побутових відходів;
  • КП «ККГ «Сервіс» (с. Поділля) – понад 30 тис. грн.;
  • «Злагода» (с. Миколаївка) - понад 35 тис.грн..

У звязку з вищевикладеним вимушені попередити про реальну загрозу вимушеного призупинення діяльності даних підприємств, якщо ситуація з погашенням заборгованості не зміниться на краще найближчим часом, а тому закликаємо Вас якомога швидше здійснити оплату за отримані комунальні послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь