A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулась п’ятнадцята сесія селищної ради дев'ятого скликання

Дата: 23.12.2021 15:50
Кількість переглядів: 3078

   23 грудня 2021 року під головуванням селищного голови Олександра РУМЯНЦЕВА відбулось засідання п’ятнадцятої сесії Веселинівської селищної ради дев’ятого скликання.

   У роботі сесії взяли участь 22 депутати, на розгляд яких було винесено 31 питання порядку денного.

   Селищний голова розпочав засідання із врученням подяки облдержадміністрації прийомній матері Бурим Наталії Сергіївні та посвідчень про присвоєння почесного звання України "Мати-героїня" багатодітним жінкам Скоропад Людмилі Юхимівні та Сікорській Алі Володимирівні.

   У відповідності до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ і організацій, які належать до комунальної власності Веселинівської селищної ради, депутатами було погоджено призначення МИЗГАЛО Олега Сергійовича на посаду директора комунальної некомерційної установи «Спортивний комплекс «Олімп»», МУСУРІНА Сергія Вікторовича на посаду директора комунальної некомерційної установи «Безпечна Веселинівщина», МИТНИКА Віктора Олександровича на посаду директора комунального підприємства “Злагода”, ПАВЛИШИНА Анатолія Петровича на посаду директора комунального підприємства “Веселинівський водоканал”, СКИРКУ Тетяну Анатоліївну на посаду директора комбінату комунального господарства “Сервіс” на умовах  контракту терміном  на  4 роки – з 01 січня 2022 р.  до  31 грудня  2025 р.

   Затверджено заступника селищного голови з питань діяльності органів виконавчої влади Жмурко Ірину Леонідівну – начальника відділу КЗЦГООП управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту.

   За інформацією начальника фінансового відділу Віталія Островського на сьогодні громадою виконано бюджет 2021 року. І депутатами одноголосно схвалено рішення про бюджет Веселинівської селищної територіальної громади на 2022 рік.

   Також продовжено строк дії Програми соціально-економічного розвитку Веселинівської об’єднаної територіальної громади», Програми розвитку освіти, Програми охорони навколишнього природнього середовища, затверджено заходи Цільової програми «Доступна медицина на вторинному рівні» на 2022 рік.

   До плану діяльності Веселинівської селищної ради з підготовки проектів  регуляторних актів на 2022 рік додано проект про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі  Веселинівської селищної ради.

   Також депутати прийняли рішення щодо розгляду електронної петиції щодо перепрофілювання Веселинівської гуманітарної гімназії ім. Бориса Мозолевського та написали звернення до керівництва АТ «Укрпошта» з проханням стаціонарної роботи відділень 2 дні на тиждень.

   Прийняті рішення засідання п’ятнадцятої сесії селищної ради дев’ятого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади у розділі «офіційні документи» для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь