A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Ситуація з опаленням у Веселинівській лікарні

Дата: 24.11.2021 16:31
Кількість переглядів: 3418

   19 листопада 2021 року на останньому позаплановому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  при виконавчому комітеті селищної ради розглядалася ситуація,  що склалася в  КНП «Веселинівська центральна лікарня» Веселинівської селищної ради.

   Згідно з листом постачальника тепла ТОВ «Укртепло Миколаїв» від 15 листопада 2021 року №15/11-1 повідомлено про чергове здорожчання теплової енергії. Вартість 1Гкал пропонується підняти з 3495 грн до 3955,64 грн.

   При переході закладу на альтернативний вид опалення в грудні 2015 року головним розпорядникам бюджетних коштів доводилося завдання щодо економії бюджетних коштів, відхом від дорогого російського газу і використання альтернативного виду палива українського виробництва. Перехід надав покращення якості опалення та фінансову доцільність. Але починаючи з 2019 року вартість послуг ТОВ «Укртепло Миколаїв» перевищує вартість опалення закладу природним газом, що провокує щорічні перемовини з постачальником щодо необгрунтованого підвищення ціни.

  На сьогодні розрахунок  за постачання тепла ТОВ «Укртепло Миколаїв» проводиться   згідно з договором,  який  діє до 31 грудня 2021 року. Фінансування постачання тепла КНП «Веселинівська центральна лікарня» Веселинівської селищної ради  в 2022 році  виглядає досить проблематичним, у зв’язку з безпідставним збільшенням тарифів на тепло та  відсутністю  відповідних коштів, що  може привести до виникнення  надзвичайної ситуації об’єктового рівня. Прийняття нової ціни постачальника для громади означає згортання всіх соціальних програм та програм з благоустрою. І не відомо, чи допоможе лікарня у критичний момент, якщо дорогу до неї не буде розгорнуто.

   Це болюче питання буде розглянуто на черговій сесії, але деструктивні опоненти вже починають розхитувати ситуацію та маніпулювати свідомістю жителів громади. Ніхто не закриває лікарню! Не слухайте плітки! Добробут громадян першочергова мета селищної ради і, не дивлячись на всі виклики сьогодення, ми мусимо знайти вихід та максимально зберегти соціальну інфраструктуру громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь