A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День Гідності і Свободи: герої новітньої України

Дата: 19.11.2021 14:17
Кількість переглядів: 2356

   21 листопада ми відзначаємо державне свято – День Гідності та Свободи.

   Цей день відзначається на честь двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Ця нова пам’ятна дата дуже важлива і визначна для України як незалежної держави. Майдан 2013 року змінив світогляд мільйонів людей, він змінив долю цілого народу. Вкотре українці довели всьому світові, що ми велика нація, що бореться за свої права і свободи, та навіть у найскрутніші часи не втрачає гідності.

   Сьогодні, для вшанування восьмої річниці подій на Майдані, веселинівці зібралися біля пам’ятного знака Героям Небесної Сотні.

   До учасників меморіального заходу звернувся секретар селищної ради Олександр Мизгало. Він нагадав якою великою ціною  ми здобули свою свободу. Словами подяки він згадав Героїв Майдану, які навчили нас не коритися, не боятися, висловлювати свою думку і не соромитись прагнути кращого життя.  Серед щирих побажань землякам у цей день було побажання мирного сонячного неба над головою, миру і процвітання нашій країні, щоб жодне з наступних поколінь не втратило а ні Гідності, а ні Свободи.

   Присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих на Майдані. До фотографій Небесної Сотні поклали свічки та квіти, які несли як юні школярі-патріоти, так і старше покоління.

   Революція Гідності назавжди увійшла в нашу історію не лише через об’єднане волевиявлення людей змінити свою країну, але і тим, що кращі сини та доньки нашого народу заради цієї високої мети віддали свої життя. Пам’ятаємо!

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь