A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Пам'ятаємо тих, хто виборював для нас мир

Дата: 28.10.2021 15:19
Кількість переглядів: 2906

   Сьогодні, 28 жовтня 2021року відбувся мітинг-реквієм присвячений 77-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

   Протягом довгих 1225 днів та ночей наші міста і села, наші землі були головною ареною смертельних битв, під час яких розгромлено десятки добірних з’єднань вермахту та армій сателітів Третього Рейху. Кожен клаптик багатостраждальної української землі рясно политий кров’ю її оборонців та визволителів. Ми по праву пишаємося ратним подвигом солдатів і офіцерів — вихідців з України, які воювали з ворогом, адже внесок українського народу у загальну перемогу — вагомий, беззаперечний і священний. За мирне небо було сплачено надзвичайно високу і страшну ціну — близько 9 мільйонів життів наших співвітчизників.

   До вічного вогню прийшли віддати шану воїнам-визволителям керівництво та працівники селищної ради, колективи організацій та установ громади.

   До присутніх зі словом звернувся голова селищної ради Олександр Румянцев. Він висловив глибоку подяку всім тим, хто визволяв Україну та закликав до єдності перед будь-якими викликами сучасності.

   «Листи пам’яті», що писали наші односельці з фронту додому зачитали ведучі заходу. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника богданівцям.

   Хай пам'ять про тих, хто не шкодував себе, рятував рідну землю і приніс перемогу над окупантами, живе у наших серцях, передається від покоління до покоління нашим нащадкам.

 Вічна слава героям!



Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь