Увага! Salmonella в м’ясній продукції з індичатини та курятини з Польщі
До Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшли повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (Rapid Alert System for Food and Feed – RASFF):
- від 15 вересня 2021 року № 2021.3978 та № 2021.3978-fup 13 стосовно виявлення Salmonella typhimurium у крилах індички, з яких було виготовлено м’ясо механічного обвалювання (4020кг), що експортувалось до України з Польщі (виробник: Indyk-?lask Sp. z o.o, Wolno?ci 21, 42-672, Poland, PL 24130501 WE; відправник: ZPM “Rasko” R. Skorzycki J. Skorzycki sp.j; вантажоотримувач: Alma Meat sp. z o.o., Poland; отримувач: TOB «Селміт», вул. Феросплавна, 38, м. Запоріжжя, 69035 та холодильний склад «ФРОСТ 4», вул. Автопаркова, 7, м. Дніпро, 49127);
Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів області!
У разі виявлення цієї продукції, просимо вжити заходи щодо вилучення її з обігу згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інформувати Вознесенське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електронну адресу: veselinovo_dpss@dpssmk.gov.ua