A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Запрошуємо до співпраці небайдужих громадян у якості партнерів та волонтерів пробації

Дата: 24.09.2021 10:38
Кількість переглядів: 2494

   Вознесенський районний сектор № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області запрошує небайдужих громадян до співробітництва у якості волонтерів пробації.

   Пробація є прогресивним підходом до реалізації покарань, що забезпечує не тільки виправлення осіб, що вчинили злочин, але і сприяє їх поверненню до суспільства і створенню можливостей до змін. Для успішної реалізації зазначених цілей надзвичайно актуальним є залучення волонтерів.

   Основними завданнями волонтерів пробації є сприяння уповноваженому органу з питань пробації у здійсненні нагляду за клієнтами пробації та проведенні з ними соціально-виховної роботи. Волонтери пробації здійснюють свої повноваження під керівництвом персоналу органу пробації. Волонтером пробації може стати фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов’язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі.

   Волонтерська діяльність, пов’язана з пробацією, здійснюється волонтерами пробації за такими напрямами: сприяння уповноваженими органами з питань пробації у здійсненні наглядових заходів за місцем проживання, роботи або навчання суб’єктів пробації; участь у складанні та реалізації індивідуальних планів роботи із суб’єктами пробації; участь у проведенні індивідуально-профілактичної роботи із суб’єктами пробації; сприяння у працевлаштуванні суб’єктів пробації, залучення їх до навчання, виховних заходів та соціально-корисної діяльності; сприяння у реалізації пробаційних програм стосовно суб’єктів пробації, звільнених від відбування покарання з випробуванням та запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

   Волонтерська діяльність в пробації – це велика соціальна відповідальність та певний ризик, тому до здійснення волонтерства можуть бути допущенні виключно громадяни, які це усвідомлюють та мають навички вирішення конфліктних та складних ситуацій.  

   З урахуванням викладеного, запрошуємо всіх бажаючих для співпраці з уповноваженим органом пробації в якості волонтерів. Для отримання більш детальної інформації пропонуємо звертатися за нашими контактами: 57001, смт. Веселинове, вул. Мозолевського,14, Вознесенського району, Миколаївської області, E-mail: mk10@ probation.gov.ua.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь