A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Для школярів громади пролунав перший дзвоник

Дата: 01.09.2021 15:36
Кількість переглядів: 3660

  Свято Першого Дзвоника завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів. Саме першого вересня починається навчальний рік в школах. Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний. Всі учні назавжди запам’ятають шкільні дні, наповненні і веселощами, і важким навчанням.

   Сьогодні вітань на адресу школярів звучало традиційно багато. Обласний депутат Валерій Бєдний розділив приємне хвилювання школярів перед черговим етапом шкільної дороги, побажав усім вдалого навчального року та Божої ласки. Вітаючи присутніх зі святом знань, голова селищної ради Олександр Румянцев побажав школярам бути щирими та підтримувати одне одного,  добре навчатися заради себе та майбутнього нашої громади та всієї країни. Директор ОНЗ Веселинівська ЗОШ І-ІІІ ст. Тетяна Волошанівська нагадала з якою теплотою сердець вчителі чекали своїх вихованців, щоб передати їм знання та життєву мудрість. Не дарма девіз нашої школи «Веселинівська школа – НАЙКРАЩА!», бо працюють у ній найкращі вчителі та навчаються найкращі діти! Подякувавши батькам та меценатам за підтримку навчального закладу та турботу про дітей, Тетяна Леонідівна вручила грамоти школярам – переможцям обласних конкурсів, меценатам школи та її вчителям.

   Урочисту лінійку продовжили виступи учнів, танцювальний флеш-моб від вчителів, привітання першокласників та майбутніх випускників, які не залишили байдужими жодного присутнього. А ще на святі було більше символіки – українських прапорів, жовто – синіх стрічок, вишиванок та українських віночків.

   На завершення пролунав символічний «перший дзвоник». Під щедрі оплески присутніх першокласники, головні герої свята, вперше ступили на шкільний поріг. За ними всі школярі поспішили на свій перший урок.

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь