A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулась десята позачергова сесія селищної ради дев'ятого скликання

Дата: 23.07.2021 09:39
Кількість переглядів: 1560

   22 липня 2021 року під головуванням селищного голови Олександра РУМЯНЦЕВА відбулось засідання десятої позачергової сесії Веселинівської селищної ради дев’ятого скликання.

   У роботі сесії взяли участь 17 депутатів, на розгляд було винесено 12 питань порядку денного.

   Депутатами було прийнято рішення на безоплатну передачу індивідуально визначеного рухомого майна з комунальної власності Веселинівської селищної ради у комунальну власність Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, яке знаходиться у амбулаторіях загальної практики сімейної медицини сіл: Новокатеринівка, Широколанівка, Катеринівка, Кубряки, Піщаний Брід.

  На вимогу часу та для забезпечення реалізації державної політики у сфері цифровізації у громаді створено сектор з питань цифрового розвитку, цифровізації та інвестицій Веселинівської селищної ради без збільшення штатних  одиниць, шляхом переводу працюючих у інших підрозділах.

   Також затвердили План трансформації    мережі закладів загальної середньої освіти Веселинівської селищної ради на 2021-2022 роки та Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної  середньої освіти Веселинівської селищної ради.

    З метою відшкодування обґрунтованих витрат КНП «Веселинівська районна лікарня» за надання медичних послуг населенню понад обсяг, передбачений програмою державних гарантій медичного обслуговування населення було затверджено тарифи на платні медичні послуги на терапевтичну стоматологію та ультразвукові дослідження.

   Прийняті рішення засідання десятої позачергової  сесії селищної ради дев’ятого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації» у розділі «Офіційні документи».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь