A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День молоді у Веселиновому: весело та спортивно

Дата: 29.06.2021 12:20
Кількість переглядів: 1817

   Минулої неділі у нашому селищі весело і цікаво відзначили День молоді. Тут було багато розваг і для молодих людей, і для батьків з малечею, а також для тих, у кого, не зважаючи на поважний вік, душа завжди молода.

   Розпочалося свято із вітального слова секретаря селищної ради Олександра Мизгало, який нагадав, що молодість — це світанок життя, час,  коли людина закладає фундамент та вибудовує міцні стіни свого майбутнього життя. Тож він побажав юним творчої  енергії, наснаги, бути активними, наполегливо працювати та втілювати у життя свої прагнення і сподівання.

   Цьогорічний День молоді у громаді пройшов під знаком спортивних змагань. 27 червня 2021 року відбулися змагання з настільного тенісу та турнір з шахів, приурочені Дню Конституції та Дню молоді, а на місцевому стадіоні зустрілися 6 футбольних команд.

   Олександр Сергійович нагородив грамотами департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації  переможців обласних конкурсів: Дар’ю Санькову та Кіру Данилюк, грамотами та кубками переможців шахового турніру – Владислава Лорана (І місце), Владислава Шевчика (ІІ місце) та Юлію Літвінову (ІІІ місце).

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

   За місцем проведення отримали нагороди переможці змагання з настільного тенісу: Станіслав Шмигельський, с.Поділля (І місце), Руслан Радкевич, с.Поділля (ІІ місце), Володимир Шмигельський, с.Кубряки (ІІІ місце).

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

   Переможці змагання з футболу розмістилися наступним чином: команда смт. Веселинове -  І місце, команда с. Поділля -  ІІ місце, команда с. Покровка - ІІІ місце.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

   Гостей на святі розважали працівники культури різними вокальними та танцювальними номерами. Учасники конкурсів отримали подарунки та веселий настрій. Навколо працювали атракціони і розваги.

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь