A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Урочисті заходи до 25 річниці Конституції України

Дата: 25.06.2021 18:07
Кількість переглядів: 1429

   Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї  злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості. У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

   З цієї нагоди 25 червня 2021року у приміщенні великої сесійної зали селищної ради відбулися урочисті заходи, участь у яких взяли керівництво громади, представники трудових колективів структурних підрозділів селищної ради, установ та організацій, депутати дев’ятого скликання та громадськість.

   Гостей свята привітав голова селищної ради Олександр Румянцев та зазначив, що прийняття Конституції стало відправною точкою на шляху побудови сильної, демократичної та правової держави. І сьогодні  першочерговим завданням є об’єднання зусиль задля продовження процесу розбудови та розвитку нашої Батьківщини.

   З нагоди 25 річниці Конституції України вручили Почесні грамоти селищної ради переможцям обласних конкурсів та оглядів: майстриням Таісії Вікул, Оксані Цушко та Наталії Дейнезі, автору віршів та гуморесок Віктору Пентюку, керівникам гуртків «Чарівний гачок» Любові Крептюк та «Пластилінова ворона» - Наталії Майстренко, керівникам хореографічних колективів Лідії Ратушняк та Наталії Пилипенко, народному ВІА «Бонус»(художній керівник Валентин Заворотній), народному хору «Веселинка», володарю гран-прі всеукраїнського конкурсу «Пісенний драйв» ансамблю народної музики та пісні «Барви»(художній керівник Ніна Бойчук).

   З нагоди 25 річниці Конституції України та Дня дільничого офіцера поліції отримали Почесні грамоти дільничий офіцер поліції сектору поліцейської діяльності №1 Вознесенського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області Владислав Кольц та старші дільничі офіцери поліції – Василь Маслюк та Олександр Михайловський. Окрім цього для заохочення та більш оперативної роботи селищною радою було придбано ноутбук для Веселинівського відділення поліції.

   Гарного настрою та позитивних емоцій додали присутнім учасники святкового концерту.

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь