Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відкриття скейт-парку – справжнє свято спорту та екстриму

Дата: 01.06.2021 06:36
Кількість переглядів: 1099

   Біля центральної площі Веселинового до Дня захисту дітей завершили облаштування парку для занять екстремальними видами спорту. Проект реалізований  Веселинівською селищною радою за ініціативи молоді громади. В основу проекту лягло бажання молоді не лише щодо організації змістовного дозвілля, а й збереження життя і здоров’я юних скейтерів та ролерів, які для своїх занять часто обирали проїзні частини доріг або тротуари, наражаючи на небезпеку себе та інших  учасників дорожнього руху.

   Довідково: скейт-парк — спеціально збудований майданчик для людей, що займаються екстремальними видами спорту, такими як скейтборд, стрітборд, агресив-ролики, велосипеди ВМХ (так званий веломотокрос), самокат, щоб кататися і вдосконалювати трюки. Скейт-парк може містити такі фігури, як рампи, розгінки, поручні, фанбокси, піраміди, сходинки та інші фігури для виконання трюків.

   На сьогодні новий скейт-парк надзвичайно популярний серед молоді – і початківців, і професіоналів, і просто глядачів. В планах селищної ради і надалі облаштовувати цю спортивну локацію та зробити площу Мозолевського самим популярним та відвідуваним місцем у селищі.

   Однак і спортсмени, і селищна рада звертають особливу увагу тих, хто планує заняття на території скейт-парку: цей вид спорту травмонебезпечний - тому просимо ретельно ознайомитися із правилами поведінки під час занять.

1. Перебування на території скейт - парку означає згоду відвідувачів з цими правилами.

2. Обладнання скейт - парку призначено виключно для їзди на трюкових: скейтбордах, роликах, самокатах та BMX-велосипедах.

3. Відвідувачі скейт - парку несуть повну відповідальність за своє здоров’я та життя, а також можливі нещасні випадки на майданчику.

4. Кожен відвідувач скейт - парку зобов'язаний мати захисний шолом та комплект захисту протягом всього часу перебування на території скейт - майданчику.

5. Особи, яким не виповнилось 18 років можуть перебувати на території скейт-парку з дозволу або під наглядом батьків, опікунів або інших уповноважених представників.

6. У разі порушення цих правил відвідувачі можуть бути притягнені до відповідальності згідно чинного законодавства України.

НА ТЕРИТОРІЇ СКЕЙТ- ПАРКУ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

  • вживати та (або) знаходитися у стані алкогольного, наркотичного сп'яніння;
  •  кататись по вологому обладнанні скейт-парку;
  •  заважати іншим відвідувачам скейт-парку;
  •  сидіти на фігурах скейт-парку;
  •  псувати обладнання скейт-парку;
  •  кататися з металевими пегами.

  Бажаємо всім мешканцям громади бути активними та відповідальними за своє життя і здоров’я.

   Пишаймося тим, що є у нас! Прагнемо найкращого!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь