A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулась восьма сесія селищної ради дев'ятого скликання

Дата: 21.05.2021 09:35
Кількість переглядів: 881

   20 травня 2021 року під головуванням селищного голови Олександра РУМЯНЦЕВА відбулось засідання восьмої сесії Веселинівської селищної ради дев’ятого скликання.

   У роботі сесії взяли участь 23 депутати, на розгляд було винесено 31 питання порядку денного.

   На засідання сесії завітав обласний депутат Валерій Бєдний, який повідомив про намір надати свої депутатські кошти на розвиток громади.

   Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання були ретельно розглянуті та обговорені на спільному засіданні депутатських комісій.

   Рішеннями засідання сесії було затверджено програми:  «Безбар’єрна Веселинівщина», Цільова програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, Комплексна програма соціального захисту населення «Турбота». Також затвердженно Стратегію розвитку Веселинівської селищної ради на 2021-2027 роки, прийнято у комунальну власність   майно  оздоровчого табору «Веселинка», утворено комунальні заклади «Спортивний комплекс «Олімп» та «Безпечна Веселинівщина». Всі ці рішення є підгрунтям для подальшого розвитку громади.

   Вперше на засіданні використовувалася електронна система голосування, що значно зекономило час роботи депутатів. Левову частку сесії було витрачено на розгляд земельних питань. Першочерговими отримувачами земельних ділянок у 2 га стали учасники АТО/ООС.

   Прийняті рішення засідання восьмої  сесії селищної ради дев’ятого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь