A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Веселинівці вшанували подвиг дідів

Дата: 11.05.2021 10:38
Кількість переглядів: 1070

   У 76-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, 9 травня, у Веселиновому відбулася урочиста хода та покладання квітів до пам’ятника воїнам-богданівцям. На заході були присутні керівництво та працівники громади, ветерани, учасники АТО/ООС, представники організацій, установ, громадськість. 

   Вся історія людства, на жаль, це історія війн. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою у нашій історії. Весь світ щороку вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, жертв цієї страшної війни.

   Вже не перший рік святкування відбувається під символічним гаслом – «Ніколи знову!», наголошуючи, що потрібно зробити все можливе для того, щоб подібне у людській історії більше ніколи не повторилося.

   Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев звернувся з словами подяки до нечисленних ветеранів та дітей війни, які пройшли через страшне горнило воєнних років. Після урочистостей він також привітав мешканців центру надання соціальних послуг.

  Без уваги не залишилися останні учасники бойових дій ВВВ Петренко Іван Григорович, Шлікар Олексій Іванович та Кисіль Олена Михайлівна. Працівники громади завітали до сивочолих ветеранів війни, щоб привітати зі славною датою. Дякували за героїзм, проявлений у буремні роки, невтомну працю, зичили здоров’я та довголіття. Ветерани отримали продуктові набори та матеріальну грошову допомогу до Дня перемоги.

   У населених пунктах громади також відбулись урочисті мітинги та покладання квітів до пам’ятників та братських могил воїнів-визволителів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь