A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Рішення виконавчого комітету на звернення Громадської організації «300 Миколаївців»

Дата: 29.04.2021 16:27
Кількість переглядів: 1620

УКРАЇНА

ВЕСЕЛИНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від  29 квітня 2021 року          смт Веселинове                                  № 130

 

Про реалізацію права на працю

суб’єктів господарювання на

території Веселинівської територіальної

громади в умовах карантину

 

      Розглянувши звернення Громадської організації «300 Миколаївців» від 23.04.2021р., з метою безпечного функціонування, економічної підтримки малого та середнього бізнесу, зменшення соціальної напруженості у зв’язку із запровадженням обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, встановлених карантином, відповідно до статті 43 Конституції України, керуючись статтею 40, частиною шостою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Веселинівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Підтримати забезпечення реалізації права на працю суб’єктів господарювання, які проводять діяльність у сферах торговельного та побутового обслуговування, щодо яких запроваджено додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи, за умови неухильного дотримання протиепідемічних заходів в організації їх діяльності.
  2. Звернутись до Кабінету Міністрів України щодо перегляду додаткового обмеження, передбаченого підпунктом 9 пункту 3-5 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), в частині заборони діяльності ринків, крім продовольчих, на території регіонів, на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки (текст Звернення додається).
  3. Спеціалісту І категорії із зв’язків з громадськістю Веселинівської селищної ради  Світлані Свердан забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації та направлення Звернення до Кабінету Міністрів України.
  4. Контроль    за    виконанням    даного  рішення  покласти на керуючу справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Валентину СВЕРДАН.

 

 

Селищний голова                                                             Олександр РУМЯНЦЕВ

 

ЗВЕРНЕННЯ  виконавчого комітету Веселинівської селищної ради до Кабінету Міністрів України щодо перегляду додаткового обмеження, передбаченого підпунктом 9 пункту 3-5 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), в частині заборони діяльності ринків, крім продовольчих, на території регіонів, на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь