A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

повідомлення RASFF від 23 квітня 2021 року №2021.1740-fup5

Дата: 26.04.2021 11:28
Кількість переглядів: 430

       До Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 23.04.2021  №11.1.3-26/9430 «Щодо повідомлення RASFF №2021.1740-fup5».

     Відповідно повідомлення RASFF виявлено Salmonella enterica ser. Enteritidis (phagetype 6D /25g) у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію перероблено на м'ясо механічного обвалювання (виробник: Cedrob S.A., Ciechanów; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Plonsk) та надіслано до України (отримувач: ТОВ «Аркада Фінанс», вул. Журналістів, 13, м. Дніпро, 49023).    

     Повідомлення направляється в порядку інформування та вжиття відповідних заходів, передбачених законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

     Інформація, що зазначена вище, доводиться до відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом зазначеного харчового продукту та інформується, що відповідно до статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини.

    У разі виявлення вищезазначеної продукції інформувати негайно Вознесенське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електронну адресу: veselinovo_dpss@dpssmk.gov.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь