A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Управління Держпраці у Миколаївській області запрошує роботодаівців та економічне активне населення Миколаївщини відзначити День охорони праці разом!

Дата: 16.04.2021 14:30
Кількість переглядів: 1093

28 квітня в Україні відзначається День охорони праці. Цей день встановлено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб'єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам'яті осіб, які загинули на виробництві.

Щороку Міжнародна організація праці акцентує увагу суспільства на різних викликах, які стоять у сфері охорони праці. У 2021 році заходи здійснюватимуться під девізом «Передбачити, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ ТА ЗДОРОВ'Я НА РОБОТІ».

Тож, запрошуємо всіх проявити активність і взяти участь в обговоренні у трудових колективах проблемних питань щодо реалізації заходів, направлених на збереження життя та здоров'я працівників під час трудової діяльності, зміцнення систем охорони праці.

На шляху до створення гідних та безпечних умов праці необхідно зосередитися на визначенні найкращих практик, які дозволяють:

  • Вести господарську діяльність в умовах обмежень, встановлених за різних причин;
  • Забезпечити дотримання трудових прав працівників, у тому числі на безпечні умови праці;
  • Запобігти новим потенційним ризикам, що виникли внаслідок ужиття заходів з ослаблення поширення на території  країни гострої респіраторної хвороби COVID-19, зокрема психосоціального ризику та ризику насильства. Зазначені ризики можуть впливати на працівника при встановленні дистанційної, надомної форм організації праці.

Своєю чергою Управління Держпраці у Миколаївській області заявляє про

готовність надавати допомогу щодо роз’яснення актуальних питань у сфері праці та охорони праці, а також сприяти формуванню середовища, що дозволить підвищити обізнаність роботодавців щодо впровадження прогресивних практик у сфері охорони праці та інвестування коштів в них.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь