Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День визволення: тих днів не змовкне слава…

Дата: 29.03.2021 15:31
Кількість переглядів: 788

   ХХІ століття. Усе далі й далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної війни. Але кожного року,  29 березня, ми відзначаємо річницю визволення веселинівщини від  німецько-фашистських загарбників.

   Пам’ять про велику війну і Велику Перемогу живе в нас генетично, бо перейшла нам у спадок, як колір очей і риси обличчя переходять від батьків дітям і онукам. Визволення рідного краю від німецьких окупантів ввібрало в себе два найсильніших людських почуття: невимовну тугу про тих, хто вже ніколи не повернеться з бою і радість за величний дар від воїнів-визволителів - мирне життя для теперішніх і прийдешніх поколінь.

   Цьогоріч, у зв’язку з оголошеними карантинними заходами, проведення масових заходів є тимчасово обмеженим, тому голова громади Олександр Румянцев із керівниками Веселинівської селищної ради поклали квіти до пам’ятника воїнам лейтенанта Богданова та вшанували пам’ять полеглих героїв хвилиною мовчання.

   Напередодні Дня визволення, Веселинівська селищна рада вітала Ветеранів Другої світової війни, які сьогодні проживають на її території. Під час відвідин учасників бойових дій привітали з наступаючим святом та вручили продовольчі пайки, вартість кожного з яких складає 1400 грн.

Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь