A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

повідомлення RASFF від 17 березня 2021 року № 2021.1363-fup 2

Дата: 26.03.2021 13:57
Кількість переглядів: 431

     Головним управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області (далі-Головне управління) отримано лист Держпродспоживслужби від 18.03.2021 № 11.1.3-26/6327 щодо повідомлення RASFF від 17 березня 2021 року № 2021.1363-fup 2 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксид етилену (>5 mg/kg – ppm) у насінні лущеного кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: SRSS Agro Pvt. Ltd, Dehli) до Румунії, де використовувалось при виготовленні хлібобулочних виробів (імпортер: Net Distribution S.R.L., Pantelimon, Ilfov; виробник: SC La Lorrain SRL, Campia-Turzii; зберігання: SC Macromex SRL, Campia-Turzii) та надіслано до України (отримувач: ТОВ «Метро Кеш Енд Кері Україна», пр. Петра Григоренка, 43, м. Київ, 02140; місце відвантаження продукції: с. Квітневе, Броварський р-н., Київська обл. та вул. Київська, 3К а, с. Колонщина, Макарівський р-н., Київська обл.).   

     Повідомлення направляється в порядку інформування та вжиття відповідних заходів, передбачених законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

     Інформація, що зазначена вище, доводиться до відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом зазначеного харчового продукту та інформується, що відповідно до статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини.

     У разі виявлення вищезазначеної продукції інформувати негайно Вознесенське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електронну адресу: veselinovo_dpss@dpssmk.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь