Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Участь пробації в підвищенні правової обізнаності учнів Веселинівської гуманітарної гімназії

Дата: 16.12.2020 18:12
Кількість переглядів: 436

 14 грудня для учнів п’ятого та дев’ятого класів Веселинівської гуманітарної гімназії ім. Б.М. Мозолевського співробітником Веселинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївської області проведені лекції з правової обізнаності.

    В рамках Всеукраїнського тижня права старшим інспектором уповноваженого органу з питань пробації Юлією Ткаченко за запрошенням вчительського колективу, під час навчального процесу, для учнів Веселинівської гуманітарної гімназії проведено лекції  на тему: ,,Кримінально-виконавче законодавство України та функції упов

новажених органів з питань пробації’’ .

    Під час бесіди, учні  цікавилися позитивними та негативними сторонами в роботі з суб’єктами пробації, а саме: що приваблює в роботі; які цікаві випадки запам’яталися; чи бувають випадки агресивної поведінки зі сторони підоблікових осіб; з якими органами здійснюється співпраця; чи перебувають на обліку неповнолітні особи, жінки та за якими злочинами?

   В ході спілкування учні виявили обізнаність щодо віку настання адміністративної та кримінальної відповідальності, класифікації злочинів та в інших питань Кримінального законодавства України.

Провідний інспектор філії Державної установи

«Центр пробації» в Миколаївській області

Юлія ЯРОШИК

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь