A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Інформація відділу соціального захисту населення Веселинівської селищної ради

Дата: 22.09.2020 17:52
Кількість переглядів: 1011

Фото без опису   22 вересня 2020 року відбулося засідання робочої групи з питань легалізації діяльності суб'єктів господарювання у Веселинівській селищній раді, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості  населення.

   На засіданні були присутні члени  робочої групи, а також запрошені фізичні особи-підприємці, та суб'єкти господарювання у яких були виявлені факти неоформлення трудових відносин та легальної зайнятості.

За результатами роботи робочої групи 1 фізичній - особі підприємцю надано термін до 30.09.2020 року щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками. 2 суб'єктам господарювання до 30.09.2020 року здійснити реєстрацію підприємницької діяльності.

   На 2 суб'єктів господарювання готується пакет документів до Веселинівського відділення поліції Вознесенського ВП ГУНП в Миколаївській області для вжиття заходів фінансового та адміністративного впливу.

   Також робочою групою вирішено проводити  рейди з питань легалізації діяльності суб'єктів господарювання в Веселинівській селищній раді щотижня.

   Вкотре закликаємо роботодавців бути відповідальними та оформити трудові відносини з усіма працівниками.  Належним чином оформлені трудові відносини  можуть вважатися лише ті, коли роботодавець уклав з працівником трудовий договір, офіційно повідомив про його працевлаштування,  в повному розмірі виплачує заробітну плату та сплачує за працівника єдиний соціальний внесок.

   Суб’єкти господарювання, які ведуть бізнес без реєстрації, порушують вимоги законодавства, тому також підпадають під заходи фінансового та адміністративного впливу.

   ЗАКЛИКАЄМО РОБОТОДАВЦІВ ОФОРМИТИ ОФІЦІЙНО СВОЇХ ПРАЦІВНИКІВ ТА СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ЗАРЕЄСТРУВАТИ СВОЮ ПІДПРИЄМНИЦЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ АБИ НЕ ПЛАТИТИ ШТРАФІВ.

 

Відділ соціального захисту

населення Веселинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь