A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Продовжуємо підкорювати спортивні вершини

Дата: 12.12.2017 16:52
Кількість переглядів: 965

    З 23 по 26 листопада 2017 року в місті Тегеран (Іран) відбувся Командний чемпіонат світу з греко-римської боротьби серед юнаків 2002-2004 року народження. У даному Чемпіонаті взяли участь кращі спортсмени з різних країн світу, в тому числі й збірна України. Українські борці греко-римського стилю у загальному заліку Чемпіонату світу посіли ІІ місце.

   До складу Національної збірної України, в черговий раз було включено гордість не лише Веселинівської об’єднаної територіальної громади, а й усього Веселинівського району – Самсонова Давида, який посів ІІІ місце у особистому заліку, впевнено здолавши усіх суперників, та поступившись лише борцю Національної збірної  Азербайджану.

   Тож висловлюємо вітання Давиду, з приводу чергової перемоги. Бажаємо подальших звершень та стійкої віри у власні сили та вдачу. Також слова вдячності висловлюємо мамі спортсмена, Чаленко Наталії, бажаємо лише світлих днів та більше приводів для гордості за сина.

   Тренеру, Зайченку І.К. та усьому тренерсько-викладацькому складу Веселинівської ДЮСШ, окрім вдячності за відданість своїй справі, бажаємо наснаги, витримки та побільше здібних та цілеспрямованих вихованців. Адже саме завдяки вашим зусиллям та кропіткій праці спортивна галузь цілого району піднята на досить високий рівень, завдяки Вам, вихованці Веселинівської дитячо-юнацької спортивної школи є гордістю цілої України на міжнародній спортивній арені.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь