Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

«Happy houses. Щасливі будиночки» у 3 класі

Дата: 29.11.2017 16:47
Кількість переглядів: 746

   Атестація педпрацівника – невід’ємна частина педагогічного зростання вчителя. Рік атестації – це нагода підвищити свій професійний рівень шляхом самоосвіти, участі в методичних заходах, проходження курсів при МОІППО, а також продемонструвати свої педагогічні здобутки під час проведення відкритих уроків, на які запрошуються адміністрація навчального закладу, працівники відділу освіти, колеги, батьки.

   Так, 24 листопада у 3-В класі Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся відкритий урок вчителя англійської мови Ірини Леонідівни Жмурко на тему: «My room. Моя кімната».

    Урок передбачав досягнення наступної мети: застосування лексичних конструкцій із теми «My housе. My room.», вивчених на попередніх уроках; розвиток соціокультурної компетенції; засвоєння лінгвістичної теорії, вироблення системи мовленнєвих умінь і навичок; розвиток творчої діяльності учнів, умінь і навичок, психологічної готовності до спілкування в ситуаціях обміну думок.

   Для проведення уроку Ірина Леонідівна використала візуальні таблиці, роздатковий матеріал, «магічну коробочку» для повторення застосування прийменників, залучено додаткові засоби: мультимедійний пристрій, сенсорні хрести за методикою Базарного, цікавинки від лисеняти Фреді.
    Урок проходив у постійному англомовному діалозі з учнями. Використані ігрові методи спонукали учнів до активної співпраці в парах, у групах для вдосконалення знань, умінь і навичок (підготовка та захист проектів, відтворювання розучених музичних римівок, віршів, ігри «Чарівний м’яч»,  «Знайди на картинці», «Де Фреді?», «Послухай і знайди»). Варто зауважити, що під час уроку діти виявляли інтерес до співрозмовника, уважно слухали та активно відповідали, вели діалог.

   У легкій, невимушеній, ігровій формі пройшов відкритий урок англійської мови. Третьокласники на етапі рефлекції рахували отримані ними «щасливі будиночки», висловлювали свої побажання, озвучували досягнуті цілі. Присутні представники методичного центру відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради: завідуюча методичним центром Зайцева А.Б., методист Шаф Г.Д., представник адміністрації закладу: заступник директора з навчально-виховної частини – Конюченко В.А.,  керівник шкільного методичного об’єднання вчителів іноземної мови – Латій О.О. висловили подяку дітям за гарну роботу на уроці, оцінили високий  науково-методичний рівень роботи вчителя. 

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь