A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День селища в Луб’янському старостинському окрузі

Дата: 17.11.2017 16:43
Кількість переглядів: 783

   16 листопада 2017 року мешканці Луб’янського стростинського округу зібрались в затишному концертному залі Луб’янського сільського клубу, де їх зустрічали учасники колективу художньої самодіяльності Будинку культури Веселинівської селищної ради. Веселинівські артисти привітали селян з Днем села та наступаючим святом працівників сільського господарства.

   Багато добрих та теплих слів було сказано на адресу невтомних трудівників села, з привітання до хліборобів звернулися заступник селищного голови з гуманітарних питань Долгокерова Інна Олексіївна  та староста Луб’янського старостинського округу Мосійчук Віктор Вікторович, які подякували товаровиробникам та простим небайдужим селянам за постійну підтримку та розвито соціальної сфери Веселинівської селищної.

   Найактивніших сільгоспвиробників нагороджували почесним грамотами та подяками від Веселинівської селищної ради за вагомий внесок в розвиток сільського господарства та досягнення високих результатів в сфері сільського господарства.

   Артисти Будинку культури Веселинівської селищної ради та учасники художньої самодіяльності, разом з учнями Луб’янської ЗОШ подарували гостям свята калейдоскоп яскравих концертних номерів з пісень, віршів та танців.

   На протязі всього заходу в концертному залі панувала тепла родинна атмосфера та сяяли добрі посмішки невтомних сільських трударів, людей, які є основою основ нашої щирої працьовитої Батьківщини.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь