A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Напередодні зимових свят…

Дата: 08.12.2017 16:30
Кількість переглядів: 796

Узимку є чимало свят, які нетерпляче чекають і дорослі, і діти. Розпочинається період свят 19 грудня, з дня Святого Миколая.  Незабаром Святий Миколай завітає до усіх діток з гостинцями. Невидимою рукою Миколачик здійснює найзаповітніші дитячі мрії, приносить у кожну родину щиру втіху і любов. Це свято віри, світла і добра.  

   Кожного  місяця працівники Веселинівського ДНЗ «Сонечко» проводять для малечі розваги, ляльковий театр, ігри-драматизації, ігри-естафети змагального характеру та багато іншого.

    Цьогоріч малеча мала можливість покататися з надувної гірки та переглянути 3Д мультфільм про Смурфіків. Дані розваги стали доступні дітям, завдяки приватним підприємцям  Лопатюк Л.М. та Захарченко С.І., які до зимових свят зробили передсвятковий безкоштовний подарунок для дітей воїнів АТО, дітей вимушених переселенців зі Сходу, дітей з малозабезпечених сімей та дітей з особливими потребами. 

  Хочеться побажати таким людям: «Щоб Вас завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб Вашого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше Вам в житті посмішок і позитиву. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Даруйте дітям побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень !!!»

   Хочу сказати всім: «Малечі потрібно дарувати любов, радість, позитивні емоції, адже діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої держави. І якщо ми хочемо мати гідне майбутнє, любімо наших дітей, навчаймо, ділімося з ними добром, яке сіємо самі».

Завідуюча ДНЗ "Сонечко" Ткач Лідія Іванівна

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь