A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

VІІ Сесія селищної ради

Дата: 25.05.2017 16:15
Кількість переглядів: 970

    24 травня 2017 року відбулася VІІ чергова сесія Веселинівської селищної ради, у якій взяли участь 22 депутати, були присутні в. о. старост та члени виконкому.

    На початку засідання було обрано секретаріат та лічильну комісію, після чого депутат Винокуров В.І. виніс пропозицію про внесення доповнень до порядку денного, а саме розгляд питання щодо виділення коштів для встановлення надгробної плити загиблому воїну АТО – Віктору Зілінському.

    Першим питанням порядку денного було прийняття рішення про підтримку створення Всеукраїнської асоціації міських, селищних та сільських рад об’єднаних територіальних громад. Доповідач: селищний голова – Румянцев О.В.

   Наступним пунктом було затвердження Програми благоустрою та утримання території Веселинівської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік. Доповідач заступник селищного голови з питань ЖКГ та благоустрою – Овчар В.А.. Рішення було прийнято з урахування всіх зауважень та пропозицій депутатів.

     Заступник селищного голови з гуманітарних питань Долгокерова  І. О.  винесла на розгляд порядку денного ряд питань сектору культури, а саме: Прийняття в комунальну власність територіальної громади Веселинівської селищної ради майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Веселинівського району (заклади культури). Стосовно даного питання Інна Олексіївна повідомила присутнім, що 22 травня 2017 року сесією Веселинівської районної ради було прийнято рішення про надання згоди на передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Веселинівського району у спільну власність територіальної громади Веселинівської селищної ради. Наступним питанням було перейменування закладів культури Веселинівської селищної ради. Заступник наголосила, що це стосується саме закладів, які приймаються як цілісні майнові комплекси. Далі розглядались питання про затвердження Положення про сектор з питань культури та туризму Веселинівської селищної ради та про створення комунальної установи «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради Миколаївської області.

     Усі рішення даного блоку було затверджено після обговорень та уточнень.

    Далі надали слово начальнику відділу освіти, молоді та спорту Веселинівської селищної ради Павлюк І.В., яка виступила з питанням про визначення філій опорних закладів освіти Веселинівської селищної ради та затвердження Статутів опорних закладів освіти і Положень про філії опорних навчальних закладів.

   Після затвердження Плану діяльності Веселинівської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік, депутати перейшли до розгляду питання щодо затвердження персонального складу тимчасової контрольної комісії та Положення про тимчасову контрольну комісію селищної ради з питань легалізації робочих місць та підприємницької діяльності на території Веселинівської селищної ради. Доповідачем з даного питання був Граненко О.М. – голова постійної комісії селищної ради. Рішення було прийняте після тривалого обговорення та з урахуванням зауважень, пропозицій та доповнень.

     Наступним розглянули питання та прийняли рішення Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.02.2017 р. № 12 «Про внесення змін до рішення селищної ради від 05 січня 2017 р. № 2 «Про умови оплати праці Веселинівського селищного голови, заступників Веселинівського селищного голови»

   Далі було затверджено звіт про виконання селищного бюджету Веселинівської селищної ради за І квартал 2017 року та прийнято рішення Про внесення змін до селищного бюджету Веселинівської селищної ради на 2017 рік.

    За результатами голосування прийнято рішення Про надання  матеріальної допомоги  гр. Кострибі Т.В.. Також депутатський корпус селищної ради проголосував за внесення змін до рішення селищної ради від 03.03.2017 р. № 2 «Про передачу майна комунальної власності Веселинівської селищної ради з балансу Веселинівської селищної ради в господарське відання на баланс КП «Веселинівський водоканал» та в оперативне управління відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради».

    У зв’язку з набранням недостатньої кількості голосів, рішення про внесення змін та доповнень до Регламенту Веселинівської селищної ради восьмого скликання – не прийнято.

    На сам-кінець депутатами було розглянуто ряд земельних питань та вирішено питання щодо надання матеріально допомоги на встановлення надгробної плити Віктору Зілінському.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь