Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Наші здобутки

Дата: 06.06.2017 14:11
Кількість переглядів: 858

     Участь у різноманітних творчих змаганнях — є невід’ємною частиною роботи  Веселинівського будинку дитячої творчості. Це своєрідний іспит на рівень майстерності як для викладачів закладу, так і для його вихованців.

     Завдяки професіоналізму викладачів будинку творчості nf творчим здібностям наших дітей, їх плідної та кропіткої праці, юні веселинівці гідно представляють наш край як на обласних, так і на Всеукраїнських творчих конкурсах та фестивалях.

Фото без опису

     1 червня 2017 року під час концерту з нагодо відзначення Міжнародного Дня захисту дітей, вихованців Веселинівського будинку дитячої творчості було нагороджено солодощами та грамотами департаменту освіти і науки облдержадміністрації, а саме:  

     * за І місце у обласній виставці-конкурсу «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»:

     - Філімонову Яну,  за роботу «Солодкі сни»;

     - Ломанченко Валентину,  за роботу «Святе сімейство»;

     - Токарську Ірину,  за роботу «Чакалка».

    * за І місце  у обласній виставці-конкурсі з початкового технічного моделювання серед учнів молодшого шкільного віку загальноосвітніх та позашкільних  навчальних закладів:

     - колектив гуртка «Народна творчість», за роботу «Наступність поколінь».

     - за ІІ місце:

     - Назаренко Анастасію,  за роботу «Капітан».

   * за І місце у номінації «Ліплення», обласного конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва  «Знай і люби свій край»:

   - Ломаченко Валентину, вихованку гуртка «Пластилінова ворона» Будинку дитячої творчості Веселинівського району за роботу «На льоду», керівник Майстренко Н.В.;

  - Воронюк Діану, вихованку гуртка «Пластилінова ворона» Будинку дитячої творчості Веселинівського району за роботу «Дівчина з квітами», керівник Майстренко Н.В.

   * за ІІ місце:

   - Ломаченко Валентину, вихованку гуртка «Пластилінова ворона» Будинку дитячої творчості Веселинівського району за роботу «Тікай, Петре, з Наталкою, бо мати іде з качалкою!», керівник Майстренко Н.В.;

    - Назаренко Анастасію, вихованку гуртка «Пластилінова ворона» Будинку дитячої творчості Веселинівського району за роботу «Подарунок від зайчика», керівник Майстренко Н.В.

     * за ІІІ місце:

     - Кореновську Софію, вихованку гуртка «Пластилінова ворона» Будинку дитячої творчості Веселинівського району за роботу «Принцеса на горошині», керівник Майстренко Н.В..

   Також за перемогу у конкурсі Веселинівської селищної ради на кращий проект «Дизайн площі Мозолевського», грамотою та грошовою винагородою було нагороджено Думанську Вікторію.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

    Веселинівська селищна рада вітає та дякує нашим учням та викладачам за високі результати. Велику вдячність висловлюємо батькам за підтримку та розуміння важливості естетичного виховання дітей.

     Тож бажаємо вам нових перемог та наснаги продовжувати вдосконалювати свій  талант та досягати нових мистецьких вершин! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь