A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Засідання робочої групи з питань легалізації діяльності суб’єктів господарювання в Веселинівській селищній раді, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 07.09.2020 16:33
Кількість переглядів: 644

Фото без опису   Питання дотримання законодавства щодо виплати заробітної плати, легалізації трудових відносин та зайнятості населення було і залишається одним із основних напрямків діяльності Веселинівської селищної ради. З цією метою проводиться робота, спрямована на становлення та розвиток цивілізованого ринку праці, вживаються заходи щодо легалізації заробітної плати та зайнятості.

   Так, 07 вересня 2020 року під головуванням першого заступника Веселинівського селищного голови Валентини Свердан, відбулося засідання робочої групи з питань легалізації діяльності суб’єктів господарювання в Веселинівській  селищній раді, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

   В засіданні взяли участь посадові особи територіальних органів місцевого самоврядування, Веселинівського відділу обслуговування громадян Вознесенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області, Веселинівської ДПІ Вознесенського управління ГУ ДФС Миколаївської області, Веселинівської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, Веселинівського відділення поліції Вознесенського ВП ГУНП в Миколаївської області, відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Вознесенського міжрайонного управління головного управління Держпродспоживслужби  в Миколаївській області.

   Під час засідання робочої групи доповідачем в особі, начальника відділу соціального захисту населення Веселинівської селищної ради Любов Коваленко наголошено про необхідність продовження спільної роботи щодо детинізації ринку праці та можливих механізмів взаємодії у цьому напрямку.

   Насамперед, з 1 вересня 2020 року  будуть здійснюватися заходи державного контролю за додержанням законодавства про працю з питань виявлених неоформлених трудових відносин. 

Підсумовуючи засідання, перший заступник селищного голови Валентина Свердан дала відповідні доручення та зауважила, що діяльність робочої групи у поточному році продовжиться у межах повноважень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь