A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні приготування перед початком нового навчального року

Дата: 31.08.2020 17:05
Кількість переглядів: 572

   Впродовж усього літнього періоду трудові колективи навчальних закладів Веселинівської громади спільно з управлінням освіти, культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту та Веселинівською селищною радою проводили активну кампанію по підготовці освітніх закладів до нового начального року.

   Чимала робота здійснена в Градівській та Луб’янській філіях Опорного навчального закладу та «Веселинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів». Керівники та працівники закладів доклали максимум зусиль для підготовки навчальних кабінетів та приміщень, в яких дітям буде комфортно та зручно не лише навчатися, а й займатись творчістю та спортом, дослідженнями і просто цікаво проводити позаурочний час.

   Так протягом літнього періоду, за рахунок бюджетних коштів та спонсорської допомоги, було проведено масштабні ремонтні роботи приміщенні колишньої Порічанської філії Веселинівської ЗОШ І-ІІІ, а саме в двоповерховій її частині, яка не функціонувала уже понад 10 років і де нині продовжить свою діяльність Градівська філія Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Оновлені класні кімнати, відремонтований харчоблок, нові убиральні, матеріально-технічна база сформована відповідно до вимог нового освітнього середовища та ще багато цікавого чекає на учнів Порічанського старостинського округу у новому навчальному році.

   Варто зазначити, що на цьому роботи по відновленню приміщення закладу не припиняться.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

   Також з нетерпінням чекає на учнів Луб’янська філія Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, адже заклад також має «подарунок» для своїх вихованців.

   Багато років школа не мала спортивного залу, що створювало проблеми для проведення повноцінних занять спортом у зимовий період. Та завдяки небайдужості та наполегливості керівництва закладу, управлінням освіти, культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради було прийнято рішення про створення спортивного залу в одному з приміщень, що розташовані на території школи. З селищного бюджету було виділено кошти на придбання усіх необхідних будівельних матеріалів, після чого працівники закладу із не абияким завзяттям розпочали активну роботу над створенням спортивного міні залу. І от результат – цього річ на дітей очікують не лише оновлені «свіженькі» класні кімнати, а й просторий зал для занять спортом в будь-яку пору року та за будь-яких погодних умов.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь