A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Щодо ходу робіт на артсвердловині в смт Токарівка

Дата: 27.07.2020 16:21
Кількість переглядів: 1187

Фото без опису   Станом на 27 липня 2020 року працівниками КП «Веселинівський водопостач» проводиться робота по прочищенню фільтрів шляхом прокачування даної свердловини. Вказана водонапірна башта є глибинним об’єктом водозабезпечення, у звязку з чим, за час її експлуатації значно зріс шкідливий шар з вапняку, піщаних та глиняних частинок, який знаходиться біля труби. З часом фільтри башти замулились та вивели з ладу усю водонапірну систему.

   Варто зазначити, що процес прокачування досить об’ємний, трудомісткий та потребує часу для його проведення. Глибокі свердловини прокачуються значно довше, ніж неглибокі. Також на терміни виконання прокачування впливає й тип ґрунту. Для пісковика процес може ледь перевищувати 12 годин, а от для глинистого ґрунту може сягати від декількох днів, до тижня.

   Селищна рада та КП "Веселинівський водопостач" приносять свої вибачення та звертаються до мешканців смт Токарівка з розумінням віднестися до тимчасової відсутності централізованого водопостачання, адже працівники комунального підприємства, спільно з селищною радою постійно шукають шляхи якомога швидшого вирішення даної проблеми.

   Разом з тим Веселинівською селищною радою розпочато процес оголошення тендеру на виконання робіт по бурінню нової артсвердловини на території селища з метою уникнення таких ситуацій в майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь