A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулась сходка громадян-мешканців смт Токарівка

Дата: 08.07.2020 08:53
Кількість переглядів: 443

Фото без опису   6 липня 2020 року з ініціативи мешканців смт Токарівка та за участі Веселинівського селищного голови Олександра Румянцева відбулась сходка громадян, головним питанням якої було питання відновлення водопостачання в селищі.

   Під час своїх звернень до голови громадяни повідомили, що в селищі вже понад місяць відсутнє водопостачання, а староста округу та начальник комунального підприємства на запитання про строки появи води в домівках лише розводять руками.

   Селищний голова в свою чергу пояснив у чому полягає складність відновлення роботи головної водонапірної станції селища. Також запевнив громадян, що найближчими днями до селища прибуде спеціалізована ремонтна бригада, яка приступить до ліквідації даної проблеми. Разом з тим, повідомив, що до селища було направлено ємність для тимчасового підвозу води, на період проведення ремонтних робіт.

   Мешканці погодилися із запропонованим варіантом, але лише за умови, що водопостачання буде відновлено найближчими днями. В іншому випадку громада має намір звернутися в ЗМІ та надати розголосу даній проблемі.

   Консенсусу під час зустрічі було досягнуто і в питанні організації збору ТВП. Так селищний голова зазначив, що за наявності двох мешканців селища, які займуть посади водіїв сміттєвозу, даний транспортний засіб буде передано на баланс КП «Веселинівський водопостач», який після складання графіку буде здійснювати вивіз ТПВ.

   Окрему увагу було приділено Опорному закладу «Колосівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», а саме обговорили питання належного водозабезпечення та обладнання харчоблоку закладу.

   Не оминули увагою і питання транспортного сполучення селища з адміністративним центром громади. Селищний голова повідомив, що маршрутом Токарівка-Веселинове-Токарівка один раз на тиждень курсує автобус. Нажаль наразі, у звязку з браком власних транспортних засобів в селищній раді, немає можливості відкрити додатковий рейс, а надто незадовільний стан державної траси є причиною відмови перевізників працювати на даному маршруті.

   На завершення зустрічі головою була проведена бесіда з молодим активом селища, в результаті якої було прийнято рішення про виділення матеріалів необхідних для приведення в належний стан селищного стадіону. Також обговорено майбутню співпрацю в плані благоустрою селища в цілому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь