A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Звернення КП «Веселинівський водоканал»

Дата: 07.07.2020 09:12
Кількість переглядів: 1415

Фото без опису   Комунальне підприємство «Веселинівський водоканал» звертається до мешканців смт Веселинове відповідально віднестися до питання сплати заборгованості за послуги водопостачання та вивозу ТПВ надані в період дії карантину.

   Доводимо до Вашого відома, що відповідно до пп. 4 та 5 п.3 розділу І Закону України від 17.03.2020 №530-ІХ на період дії карантину або обмежувальних заходів, пов'язаних із поширенням коронавірусної хвороби, та протягом 30 днів з дня його відміни забороняється нарахувати та стягувати неустойки (штрафів, пені) за несвоєчасне здійснення платежів за житлово-комунальні послуги та припиняти/зупиняти надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх несплати або оплати не в повному обсязі. Та разом з тим наголошуємо, що така заборона НЕ ЗВІЛЬНЯЄ від відповідальності за борги, а лише відтерміновує вжиття крайніх заходів – відключення.

   Станом на 01.06.2020р. заборгованість перед КП по несплаті за комунальні послуги складає майже 300 тис. грн., з яких заборгованість населення – понад 200 тис. грн., заборгованість бюджетних установ понад 50 тис. грн..

   Звертаємо Вашу увагу на те, що для належного функціонування та надання якісних послуг комунальне підприємство не може зменшити свою обов’язкову затратну частину (споживання електроенергії, сплата податку, використання пального та ін.), яка наповнюється за рахунок дотації з місцевого бюджету та сплати мешканців за отримані послуги. З бюджету селищної ради щомісячно здійснюється відшкодування різниці тарифів та за можливості здійснюється дофінансування КП. Але сьогодні у зв’язку з карантином, селищна рада не має змоги в повному обсязі відшкодувати комунальному підприємству витрати за надані послуги.

   У звязку з вище викладеним керівництво КП «Веселинівський водоканал» звертається до мешканців смт Веселинове з проханням віднестися з розумінням та у найкоротші строки погасити заборгованість за послуги водопостачання та вивозу ТПВ аби комунальне підприємство мало можливість погасити свою заборгованість перед ПАТ «Миколаївобленерго» та уникнути відключення водонапірних станцій від електропостачання, що призведе до повного «зневоднення» усього селища на тривалий час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь