A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» - впроваджуємо в роботу

Дата: 22.05.2020 17:13
Кількість переглядів: 891

   Сьогодні адміністративні послуги сфери соціального захисту входять до переліку найзатребуваніших базових послуг нашої громади та населення країни в цілому. Саме тому у 2019 році, за ініціативи Мінсоцполітики спільно з Програмою "U-LEAD з Європою" від Sida почали впровадження проекту “Соціальна громада” на території України.

   Даний проект розроблено з метою наближення адміністративних послуг соціального характеру до мешканців територіальних громад. Він забезпечує електронний обмін даними, спрощує та пришвидшує обмін та опрацювання інформації, дозволяє приймати документи на оформлення виплат максимально наближено до людей, що в свою чергу значно скоротить час прийняття рішення.

   З травня цього року відділом соціального захисту населення Веселинівської селищної ради розпочато впровадження програмного комплексу «Соціальна громада» і у Веселинівській об`єднаній територіальній громаді. Саме тому, 21 травня 2020 року начальником відділу соціального захисту населення Веселинівської селищної ради Коваленко Л.П. та провідним спеціалістом відділу Білик А.П. було проведено семінар з впровадження  програмного комплексу в нашій громаді, слухачами якого стали соціальні працівники селищної ради та працівники Управління соціального захисту населення Веселинівської райдержадміністрації.

   В ході свого виступу Любов Петрівна представила слухачам дану Програму, ознайомила з основними її розділами та перевагами.

   По завершенню теоретичної частини семінару, соціальні працівники старостинських округів нашої громади мали змогу отримати практичні навички роботи в Програмі та вже в дії оцінити всі її переваги.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь