Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

75-та річниця Перемоги - пам'ятаємо крізь роки.

Дата: 08.05.2020 12:23
Кількість переглядів: 781

   8 травня – День пам'яті та примирення, День пам'яті жертв Другої світової війни, та примирення між країнами-учасниками Другої світової війни. 9 травня – День великої Перемоги.

   Цьогоріч ми відзначаємо 75-ту річницю капітуляції нацистської Німеччини.

   Друга світова війна найбільш кривава в історії людства. Разом з усім світом ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, чиє життя погасло у горнилі війни. Ми відзначаємо це свято, як день радості й скорботи, пам'яті й безсмертя, як свято дружби народів, які в ім'я життя і майбутнього власною кров'ю захищали від загарбників кожний клаптик нашої рідної землі.

   Сьогодні керівництво Веселинівської селищної ради спільно з представниками районної ради та Веселинівської райдержадміністрації здійснили покладання квітів до підніжжя пам’ятника Богданівців, що є братською могилою полеглих визволителів нашого краю.

Фото без опису  Фото без опису

   Цього року, у зв’язку із пандемією COVID-19, масових заходів до Дня перемоги не буде. Проте, приділити увагу, поспілкуватися, передати подарунки та своє тепло тим людям, яким пощастило пережити війну, які є прикладом мужності та відваги, прикладом до наслідування – це наш обов’язок.

   Саме тому, з метою привітання та вручення традиційних продовольчих пайків від Веселинівської селищної ради, перший заступник селищного голови Валентина Свердан відвідала ветеранів та учасників Другої світової війни, які проживають на території Веселинівської ОТГ.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь