A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Пробація забезпечує повернення людини до суспільства

Дата: 31.03.2020 15:10
Кількість переглядів: 475

Фото без опису   Одним із чинників які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави нині є високий рівень злочинності – це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність нормальні відносини в родинах та суспільстві.

   Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення в Україні у 2015 році створено систему пробації. Система пробації передбачає роботу з правопорушниками без ізоляції їх від суспільства – надання їм соціальної і психологічної підтримки та допомоги.

   Головним завданням пробації є  повернення у суспільство повноцінної законослухняної людини. Метою пробації є безпека суспільства.

   Прийнятий закон України про пробацію створив систему заходів, спрямованих на реабілітацію людей, що мають проблеми з законом. Пробація створює всі умови для підвищення соціальної адаптації правопорушників, проведення індивідуально-профілактичних заходів серед клієнтів пробації, яка включає в себе консультативно психологічну допомогу та сприяє вирішенню соціальних проблем, працевлаштування залучення до навчання тим самим мінімізуючи вчинення повторного кримінального правопорушення мотивуючи людину до позитивних змін повертаючи у суспільство.

   Результату можливо досягти здійснивши комплекс соціально- виховних заходів. Насамперед всебічно вивчивши особистість суб’єкту пробації, його оточення спосіб життя.

   Завданнями пробації полягає у відновлені соціального статусу рівноправного члена суспільства, який не порушує законодавство,та повертається до самостійного загальноприйнятого життя.

Веселинівського РС

філії ДУ «Центр пробації»

в Миколаївській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь