A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

76-та річниця визволення Веселинівщини

Дата: 28.03.2020 14:45
Кількість переглядів: 702

   29 березня 2020 року Веселинівщина відзначає 76-ту річницю визволення від німецько-фашистських загарбників. Нажаль, у зв’язку із впровадженням карантину та введенням режиму надзвичайної ситуації  в країні, з метою запобігання розповсюдженню коронавірусу COVID-19, жодних масових задів цьогоріч не проводитиметься.

   Та тимчасові обмеження масових зібрань не затьмарять пам'ять нашого народу про подвиги наших визволителів. Довгих 985 днів чекала Веселинівщина тієї щасливої визвольної весни. Більше трьох тисяч жителів нашого району взяли участь у боях з ворогом.

   Саме тому напередодні свята Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев, разом із представника селищної ради відвідали братську могилу Героїв-визволителів, поклали  квіти до пам’ятника Богданівців та пом’янули хвилиною мовчання усіх хто віддав життя за Батьківщину.

Фото без опису Фото без опису

   З кожним роком ми все далі і далі від тих буремних років, з кожним роком все менше залишається з нами тих, хто подарував нашому краю та нашій Батькiвщинi таку жадану та довгоочікувану перемогу.

   Сьогодні на території Веселинівської об’єднаної територіальної громади проживає лише 5 ветеранів Другої світової війни та учасників бойових дій це: 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 - Петренко Іван Григорович

   - Нікітіна Ганна Семенівна

   - Шлікар Олексій Іванович

   - Тищенко Микола Миколайович

   - Хижняк Микола Маркович.

   Також, вже традиційно, напередодні свята селищна рада вітала ветеранів зі святом та вручала продовольчі пайки, вартість кожного з яких склала 1 400 грн.

   Ми є нащадками славного покоління наших предків, які боронили рідну землю і відстоювали наше майбутнє. Тому сьогодні наш обов’язок – бути гідним їхнього подвигу. Усіма своїми справами повернути мир, злагоду та суспільну гармонію на нашій українській землі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь