A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Війною обпалені долі... Веселинівська громада відзначила День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2020 10:44
Кількість переглядів: 903

   15 лютого Україна відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31 річницю виведення військ з Афганістану. Цей день – нагадування для всіх поколінь українців про взірець мужності, самовідданості, вірності військовому обов’язку, яким стали воїни-інтернаціоналісти.

   Війна в Афганістані – це трагедія, незагоєна рана. У серцях родин, які втратили найдорожче, вона не закінчиться ніколи. Війна, що тривала десятиліття, скалічила долі тисяч воїнів, багатьом коштувала життя… Війна, яку ніхто не оголошував, але вона забрала життя українців і залишила по собі невиліковні рани у 160 тисячах українських родин. Щороку ми віддаємо данину пам’яті та поваги загиблим, висловлюємо слова підтримки живим.

Фото без опису

   Сьогодні, 15 лютого, у Веселиновому відбулись урочисті заходи присвячені учасникам бойових дій на території інших держав. У заходах взяли участь воїни-інтернаціоналісти, представники Веселинівської селищної ради, райдержадміністрації та мешканці Веселинівської громади.

Фото без опису Фото без опису

   Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам віддали шану тим, хто не повернувся з «гарячого пекла» чужої війни. Із словами вдячності та побажанням миру до всіх присутніх звернулась перший заступник Веселинівського селищного голови Валентина Свердан.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

   А на завершення, вже традиційно, Кіра Данилюк, донька воїна-інтернаціоналіста, учасниця художньої самодіяльності Будинку культури Веселинівської селищної ради подарувала присутнім зворушливий музичний номер.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь