A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Не загасимо свічу пам’яті

Дата: 14.02.2020 14:02
Кількість переглядів: 382

   15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це день пам’яті про сумнозвісні події війни в Афганістані та в інших країнах, вшанування усіх воїнів-інтернаціоналістів, кому довелося воювати в чужих країнах. Героїзм та самопожертву вони проявляли під час виконання військового обов'язку на території понад двадцяти держав. За свою хоробрість, мужність та професіоналізм бійці української армії заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни-миротворця.

   Із всіх сучасних збройних конфліктів афганська війна була найкривавішою,  її тінь торкнулась майже кожної української родини.

  Вона стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей – тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів,  чоловіків, батьків, коханих, друзів.

  Через горнило чужої війни пройшли 160 тисяч наших співвітчизників, 12 тисяч з них отримали поранення, контузії, були скалічені, а 3360 – не повернулися до своїх домівок.

  Священною є пам'ять про Ваш героїзм та мужність при виконанні інтернаціонального обов'язку, готовність платити найдорожчу ціну – своє життя.

  Цього дня ми вшановуємо пам'ять загиблих, схиляємо голову перед їх подвигом, мужністю та витримкою. Вічна їм пам'ять!

  З вдячністю звертаємось до тих, хто долею був одягнений у солдатські шинелі миротворців і сьогодні живе поряд з нами. Від усього серця бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, добра та мирного неба над головою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь