Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Скликана селищним головою ХХХIV сесія селищної ради не відбулась

Дата: 13.02.2020 09:16
Кількість переглядів: 1153

Фото без опису   11 лютого 2020 року прийняття ряду важливих рішень для Веселинівської об'єднаної територіальної громади провалено через відсутність кворуму ХХХIV сесії Веселинівської селищної ради восьмого скликання.

   Нажаль безвідповідальність та низька активність депутатського корпусу призвела до зриву чергової сесії, на засіданні якої мали розглянути ряд важливих питань розвитку нашої громади.

   Так невчасне прийняття рішень «Про зміни до бюджету Веселинівської селищної ради на 2020 рік» та рішення «Про затвердження Концепції створення Центру надання адміністративних послуг Веселинівської селищної ради», ставить під загрозу участь громади у програмі U-LEAD «Покращення якості надання адміністративних послуг для населення», результатом успішної участі в якій є формування та повне фінансування матеріальної-технічної бази Центру надання адміністративних послуг за рахунок коштів програми U-LEAD. Варто зазначити, що покращення якості надання адміністративних послуг є одним із ключових елементів успішного процесу децентралізації в Україні. Створення ЦНАПу в нашій громаді підвищить доступність та ефективність надання послуг на місцевому рівні.

   Не менш важливим бюджетним питанням було рішення про виділення коштів на співфінансування розроблення проектної документації на поточний-середній ремонт автомобільної дороги загального користування, державного значення Р-55 Одеса-Вознесенськ-Новий Буг.

   З-поміж іншого проігнорованими  були питання щодо  внесення доповнень до Стратегії розвитку Веселинівської об'єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки, в частинні протидії торгівлі людьми. Не затверджені Положення відділу соціального захисту населення Веселинівської селищної ради та Положення про службу з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату Центру надання соціальних послуг Веселинівської селищної ради.

   Також без розгляду залишились ряд не менш важливих питання функціонування Веселинівської об’єднаної територіальної громади.

   На завершення додаємо список депутатів селищної ради, які з різних причин проігнорували дане пленарне засідання.

   Відсутні: Пушкаш М.В, Винокуров В.І, Зайченко І.К, Граненко Олексій Миколайович, Петухов А.В., Діденко А.Л, Свердан С.І, Панченко М.І, Чумаченко О.М, Приходько О.М, Малюкіна О.В, Гасюк О.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь