A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Веселинівська громада відзначила День Соборності України

Дата: 22.01.2020 14:02
Кількість переглядів: 707

    22 січня 2019 року Україна відзначала 101 річницю Соборності своїх земель, адже саме 22 січня 1919 року було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

    Після більш, як двох десятиліть Незалежності, у сучасному українському національному календарі 22 січня посідає одне з провідних місць і має глибокий символічний зміст: одвічної мрії українців на вільне життя в самостійній, соборній, незалежній державі.

   Тож саме цього дня у закладах освіти та культури Веселинівської громади відбулись урочисті заходи присвячені відзначенню цієї історичної дати нашої держави – Дню соборності України.

   В смт Веселинове, на площі поблизу пам’ятника Т. Г. Шевченка також відбулись урочистості за участі керівництва та колективу Веселинівської об’єднаної територіальної громади, районної державної адміністрації, районної ради та мешканців Веселинівської громади. Музичними композиціями з визначною датою українського народу усіх присутніх вітали представники колективу художньої самодіяльності Будинку культури Веселинівської селищної ради Марина Іващенко та Катерина.

На завершення заходу учасники зібрання поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тараса Шевченка та долучилися до флеш-мобу живого ланцюга «Ми за єдину Україну», який провели учні Веселинівської гуманітарної гімназії ім. Б.Мозолевського.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь