Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Зустріч з письмениицею

Дата: 18.11.2019 17:43
Кількість переглядів: 784

   До зустрічі з миколаївською письменницею Вірою Іванівною Марущак учні 4-в класу Веселинівської ЗОШ готувалися заздалегідь. Вони прочитали всі книги автора, що є в Веселинівській дитячій бібліотеці. А їх вчитель Лариса Павлівна Мігдаль познайомила дітей з біографією В.І.Марущак. Тому  онлайн-зустріч видалася цікавою і змістовною. Діти ділилися з автором враженнями про прочитані книги « Пригоди Нюмочки», «Джмелик –мандрівник», «Веселятко», «Цезар,Галка і Новий рік», «Вязочка казок», «Зайченя». Спілкування було у вигляді дискусії,  але легким та невимушеним . Спочатку діти відповідали на запитання письменниці про те, як вони зрозуміли її твори і які висновки зробили для себе з вчинків того чи іншого героя. А потім самі задавали багато питань Вірі Іванівні про її дитинство, про перші проби пера, улюблених письменників, захоплення у вільний час, творчі плани на майбутнє   тощо.

   Слід відзначити, що В.І.Марущак -голова Миколаївської обласної організації НСПУ і ця робота забирає в неї теж багато часу та зусиль. І все ж Віра Іванівна завжди рада зустрічі із своїми маленькими читачами. В цьому році вона двічі була на Веселинівщині. В травні  разом з дитячим письменником з Києва А.Л.Качаном здійснили подорож місцями нашого видатного земляка Б.Мозолевського і провели зустріч з наймолодшими читачами Веселинівської дитячої бібліотеки. А в квітні разом з миколаївським письменником В.Рогожею знайомили читачів із своїми новими творами.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь