A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Сучасні аспекти діяльності публічних бібліотек Веселинівської ОТГ

Дата: 01.11.2019 17:47
Кількість переглядів: 765

   КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради  прийняла участь у дні професійного спілкування «Сучасні аспекти діяльності публічних бібліотек Веселинівської ОТГ». Відкрила  захід Токар Л.Т. – директор комунального закладу, яка підвела підсумки участі бібліотек у читацьких та професійних конкурсах 2019 року, відзначила та привітала переможців. Завідувач ДБ Сєвач Г.Ф поділилася досвідом роботи Веселинівської дитячої бібліотеки по популяризації сучасної української книги серед дітей та розповіла про обласну професійну подіум-дискусію «Як залучити дітей до читання сучасної української книги», організовану Миколаївською обласною бібліотекою для дітей ім.В.Лягіна, учасником якої була. Юсипей О.О. - бібліотекар абонементу КЗ ПБ зупинилася на питанні «Популяризація звичаїв та традицій рідного краю засобами бібліотеки», розповівши про обласний семінар «Мова-культура-традиції:бібліотечний контекст», проведений обласною бібліотекою для юнацтва.

   Фонди бібліотек КЗ ПБ протягом року поповнювалися сучасною українською книгою по державній програмі, але на жаль більшість видань в одиничному екземплярі. Таким чином сільські філії майже нічого не отримали. І бібліографічний огляд літератури, проведений бібліографом  Звєряковою Ю.С  «Нова українська книга на Веселинівщині», ознайомив бібліотекарів з новими надходженнями, які вони можуть пропонувати своїм читачам.

Бібліотекар відділу комплектування  Максимишина Л.В. проаналізувала роботу бібліотек-філій з питання систематизації бібліотечних фондів згідно УДК, створення нових систематичних каталогів, роботи з актами на списання. Надала рекомендації та завдання працівникам бібліотек. 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь