A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулось засідання ХХХІ позачергової сесії

Дата: 12.09.2019 18:13
Кількість переглядів: 681

Фото без опису   12 вересня відбулось засідання ХХХІ позачергової сесії Веселинівської селищної ради восьмого скликання в ході якого було розглянуто ряд питань.

   Так рішенням «Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Веселинівської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням сесії Веселинівської селищної ради від 22.08.2017 р. № 5 «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Веселинівської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки (в новій редакції)» Програму соціально-економічного розвитку доповнено текстом «Організувати на добровільних засадах участь населення у здійсненні заходів щодо охорони навколишнього природного середовища, проведення робіт з благоустрою населених пунктах Веселинівської селищної ради на території яких створено орган самоорганізації населення».

   Наступним затвердили рішення «Про передачу майна комунальної власності Веселинівської селищної ради з балансу Веселинівської селищної ради на баланс КП «Веселинівський водопостач». Відповідно даного рішення на баланс КП «Веселинівський водопостач» було передано водонапірну башту Рожновського та труби для водопровідних мереж.

   Рішенням «Про за твердження проектно-кошторисної документації» затверджено кошторисну документацію проекту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по частині вул. Ганнівській в смт Веселинове Миколаївської області».

   Останніми розглянули рішення «Про внесення змін до селищного бюджету Веселинівської селищної ради на 2019 рік» та земельні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь