A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вік – то лише цифра, а молодість – це стан душі

Дата: 01.07.2019 10:35
Кількість переглядів: 864

   Шалені емоції, драйв та яскраві спогади – саме таким є післясмак цьогорічного Дня молоді на Веселинівщині. Від самого ранку на березі річки в смт Веселинове відбувся другий щорічний Великий молодіжний пікнік.

 

 

 

  

   Привітання від Веселинівського селищного голови Олкександра Румянцева, народного депутата України Олександра Лівіка та депутата обласної ради Владислава Невеселого, традиційна лотерея за номером телефону та призи від Веселинівської селищної ради, музичні номери від творчого колективу Будинку культури Веселинівської селищної ради, безкоштовне морозиво та прогулянки річкою на човнах від депутата обласної ради Владислава Невеселого, шоу-програма миколаївського гурту «Люстарс» від підприємців Веселинового, а також безліч конкурсів та розваг. Семе такою була вранішня частина свята.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Окремим сюрпризом від народного депутата Олександра Лівіка для мешканців та гостей нашої громади став вечірній молодіжний концерт за участі шоу-балету «Каприз», бального клубу «Вікторія данс», вокальної студії «Талант», гурту «Люстарс» та гурту «Південний патруль». Драйвові пісні та запальні танці зробили свою справу і вечірнє дійство стало яскравим продовженням вранішнього пікніку та черговим нагадуваням того, що вік – то лише цифра, а молодість – це стан душі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   На завершення свята для глядачів пролунав грандіозний феєрверк, який подарував море емоцій та насолоди не лише глядачам концерту, а й іншим мешканцям селища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь