A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулось заключне засідання Університету Третього Віку 2018-2019 року

Дата: 27.06.2019 15:52
Кількість переглядів: 695

27 червня відбулось заключне засідання Університету Третього Віку 2018-2019 року. Святково прибрана зала, радісні обличчя випускників – учасників Університету, щирі посмішки викладачів та гостей свята створили неймовірно теплу та по сімейному затишну атмосферу.

Фото без опису

Фото без опису

   З нагоди свята до випускників завітав Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев, котрий привітав слухачів із закінченням чергового академічного року та побажав міцного здоров’я та усіх гараздів, а також подякував викладачам – працівникам Центру надання соціальних послуг Веселинівської селищної ради, КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради та директору історичного музею Веселинівської селищної ради  за ентузіазм, невпинну творчу і професійну енергію та винахідливість у своїй діяльності.

Фото без опису

   Також з теплими побажаннями до слухачів звернувся спонсор Університету, депутат Миколаївської обласної ради – Владислав Невеселий.

Фото без опису

   Слухачі, як справжні випускники справжнього університету отримали сертифікати про закінчення базового курсу Університету за різними напрямками.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

   Гарні музичні композиції присутнім подарували викладачі-волонтери – Євген Платовський та Олександр і Марія Донченки. Не обійшлося і без слів вдячності від самих учасників УТВ, які щиро дякували голові Веселинівської громади Олександру Румянцеву, директору Центру надання соціальних послуг Людмилі Гончарук, викладачам: Двойнісюк Олені, Кузьміній Олені, Гордович Людмилі, Буриму Юрію та усім, хто протягом року підтримував Університет, робив його засідання не лише цікавими та пізнавальними, а й корисними. Адже цей рік був дійсно корисним та пізнавальним. Були й курси комп’ютерної грамотності, й істотко-краєзнавчі засідання, обговорювали й методи підтримки та збереження здоров’я. Та найулюбленішим став факультет здорового способу життя, на якому слухачі займалися лікувальною гімнастикою, а з травня, за підтримки Владислава Невеселого, почали займатися ще й скандинавською ходою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

По завершенню урочистої частини Владислав Невеселий запросив винуватців свята до святкового солодкого столу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь